“Flygtigt, forvirrende”: Ny single fra KOM VI LØBER om de lyslevende, tabte minders kraft

"Flygtigt, forvirrende": Ny single fra KOM VI LØBER om de lyslevende, tabte minders kraft

Tabte minder bliver lyslevende i et splitsekund og går i kroppen. På vandring i en by, man engang drømte i, forelskede sig i og slog sig på livet i. Som man engang var ét med, men som forræderisk ikke har stået stille ét sekund, siden man forlod den

KOM VI LØBERs (Lone Slot Nielsen) udforsker på sin nye single de flygtige sanseindtryk, som kan vække fortiden til live i knivskarp nutid, og hvad pokker meningen er med det.

”Jeg har efter nogle år igen fået min daglige gang i Aarhus, som var min by engang. Og som stadig er det. Det prøver jeg i hvert fald med et meget hårdt vedholdende greb at holde fast i, selv om jeg ikke bor i den længere. Og der bliver hele tiden lavet om og bygget nyt, så det er jo ikke til at finde rundt længere,” siger hun og fortsætter:

“Jeg er på én gang for evigt en af byens sjæle – men samtidig en fremmed gæst, som sidder på endnu en ny café og mindes den gamle. Det synes jeg blev et interessant billede at udfolde, fordi det jo dybest set er sådan, det er, med tidens gang.”

Giv singlen et lyt og et like på din yndlings-streamingtjeneste her: https://backl.ink/144140063

Lone Slot Nielsen har skrevet tekst og musik og indspillet nummeret. I samarbejde med Aske Bode (Bodebrixen, Hymns From Nineveh, Penny Police m.fl.) har hun produceret, som det også var tilfældet med sidste års singler ”Hendes ansigt” og ”Bruger ikke at danse”. Bag mix står ligeledes Aske Bode, mens Sigurdór Guðmundsson står bag mastering.

KOM VI LØBER følger den nye single op med en række band koncerter hen over de kommende måneder:

16.03 Trinitatis Kirke, Kbh. (duo)
10.04 Musikcafeen, Kbh.
21.04 Studenterhuset, Aalborg (duo)
28.05 Pavillonen, Grenå
12.08 Dexter, Odense
15.10 Culthus, Nykøbing Falster

www.komviloeber.dk