Ida Wenøe skriver kontrakt med Songcrafter

ida-paa-engelsholm_crop_lDen tidligere frontfigur i Boho Dancer går sine egne veje. Og de spor krydser nu Songcrafter Musics, hvor Roar Amundsen, der har kendt Ida siden en efterhånden legendarisk sangskrivercamp for fem år siden, er glad for at kunne byde hende velkommen i flokken.

“Vi har lige skrevet kontrakten under i dag på Engelsholm Højskole. Det var også der, vi mødte hinanden for første gang – i foråret 2010 – under en fantastisk skrivecamp,” siger Roar Amundsen.
Og sådan har tingene det med at binde sig sammen på forunderlig vis. Kontakten til Danny Malone, som Songcrafter også lige har signet, blev fx knyttet på samme camp, så de to nye Songcrafter-artister kender hinanden. Ida Wenøe arbejder lige nu på et gennembrud i udlandet, og Songcrafter Music er kommet ind over for at hjælpe med den hjemlige markedsføring af den nye plade.
“Det bliver fedt at arbejde med Ida. Første single bliver ‘Time of Ghosts,’ som har release den 15. juni. Selve pladen kommer til september, regner vi med. Der er allerede nogle ret vilde ting i støbeskeen mht. release-aftenen. Men mere om det, når vi nærmer os,” fortæller Roar Amundsen.

Du kan læse mere om Ida Wenøe under ‘Artists’ her på siden og besøge hendes Facebook-side her: https://www.facebook.com/idawenoe