KOM VI LØBER debuterer med singlen Udslag

KOM VI LØBER er et helt nyt dansksproget projekt, som i musik og ord er optaget af kontraster og fortællinger i det eksistentielle rum. Stærke, lyriske tekster bevæger sig mellem elektroniske klangflader og ambiente guitarer og får nærvær i Lone Slot Nielsens vokal.

Første-singlen ’Udslag’ er båret af insisterende guitarer og taktfast rytme, mens teksten derimod handler om at være ude af takt. Om at være i et sammenhængsfængsel af løse tanker, fordi de hele tiden viser sig at kredse om det samme. Og hvad det giver sig udslag i.

Bandnavnet KOM VI LØBER sprang ud af et af Lone Hørslevs digte, som fik forsangeren til at spørge:

”Løber vi hen til noget eller væk fra det? I hvert fald har det den samme dobbelthed i sig, som jeg er optaget af i min sangskrivning.”

Man mærker tydeligt at sangene er opstået af en indre nødvendighed, og de blev optaget derhjemme i soveværelset, når der var et roligt øjeblik mellem hverdagens mange pligter.

Fundet sin stemme og udtryk

”Jeg tænkte nok længe, at man jo skal have en ’rigtig’ sanger, en ’rigtig’ trommeslager og en ’rigtig’ bassist for at kunne skrive rigtige sange og indspille dem. Men indtil jeg på et tidspunkt kom lidt oven på i livet som mor til to små børn, så kunne jeg jo sysle lidt med det selv på computeren i de stunder, der gav mulighed for det,” fortæller hun.

Men Lone blev så bidt af produktions- og arrangementsdelen af skriveprocessen, at hun pludselig stod med en håndfuld sange, hvor hun havde fundet både en stemme og et sammenhængende udtryk.

”Jeg spillede det for produceren Dennis Ahlgren for at høre hans vurdering af skitserne, og for at få et overblik over, hvad det ville kræve at få dem indspillet til ’rigtige’ numre. Så jeg var noget overrasket, da han ikke så nogen grund til at indspille mere, men at han gerne ville arbejde med mine rå-spor og mixe numrene færdige til et album,” siger hun.

Det samarbejde har nu resulteret i et helstøbt album, som udkommer 29. marts 2019 – og allerede 9. november kan vi altså lægge ører til den første single ’Udslag.’

KOM VI LØBER på Facebook:

https://www.facebook.com/komviloeber