KOM VI LØBER – ny single: “Vi er sandet”

”Vi er sandet” leger i ord og lyd med den menneskelige erfaring. Nærmere bestemt erfaringen af at være et forgængeligt stykke natur, der reddes fra at gå under ved at give slip og give sig hen i et andet menneskes slipstrøm.

På sin nye single dykker KOM VI LØBER (Lone Slot Nielsen) som vanligt ned i eksistensen til lyden af sfæriske guitarer og synthesizers. Trommerne er insisterende og i omkvædet blæser det op. Om titlen og temaet fortæller hun:

”Sandet som et billede blev jeg inspireret af, da jeg i foråret læste Dorthe Nors’ essaysamling om Nordsøens kystlinje (“En linje i verden”). Kystlinjen er der på den ene side hele tiden derude som et kraftfuldt fikspunkt, man kan regne med, og på den anden side bevæger og forandrer kysten sig hele tiden. Sandet vandrer, lægger sig i bunker for en tid og fyger pludselig for vinden, præcis som du og jeg også gør det. Det blev til en refleksion over, at det jo i dét store perspektiv er ligegyldigt, hvem jeg er, hvem du er, og hvordan vi skal definere vores relation til hinanden. For tit er oplevelsen, at vi først er nogen lige dér, hvor vi glemmer os selv og på den måde forgår og giver slip, fordi vi er sammen med et menneske, som rører os dybt.”

Lone Slot Nielsen har skrevet tekst, musik og indspillet, og hun har produceret i samarbejde med Aske Bode, som også har stået for mix. Sigurdór Guðmundsson står bag mastering.

Giv singlen et lyt og gerne et like på din yndlings-streamingtjeneste her:
https://kom.lnk.to/sandet

Følg med her:
www.komviloeber.dk