Lena Anderssens ‘It Ain’t Christmas ‘Till You’re Home’ genudgives i DK

Sangen ’It Ain’t Christmas ‘Till You’re Home’ blev skrevet i en lille toværelses lejlighed på Vesterbro, hvor Lena opholdt sig under en turné i Danmark

“Da vi var færdige med vores turne sidst i november, kom jeg i julestemning og skrev  “It Ain’t Christmas ‘TillYou’re Home” sammen med min musikalske partner Niclas Johannesen,” fortæller hum om sangen, der først blev udgivet af ArtPeople, men nu genudgives digitalt på Songcrafter Music.

Veteranproducer bag knapperne

Oli Poulsen er en rutineret producer, som Lena arbejdede sammen med på sit andet album Can’t Erase It, og da han hørte sangen, sagde han straks ja til at producere. Og juletemaet var ikke helt ukendt land for Poulsen, der var med til at indspille det nok største danske jule it i nyere tid: “Jul Det’ Cool” med MC Einar.

“Et par timer efter, at Oli havde hørt “It Ain’t Christmas ‘Till You’re Home” over telefonen, stod vi i hans studio i Greve, hvor vi arrangerede sangen færdig. Jeg var glad for processen, fordi sangen kom bare sådan ud af den blå luft en kold dag i København. Og så gik det stærkt med at få den indspillet,” fortæller Lena Anderssen om ‘It Ain’t Christmas ‘Till You’re Home’.

Lyt med her:

http://phonofile.link/lena-anderssen-it-aint-christmas-till-youre-home