‘Let the Dust Fall’ – ny single fra Kajsa Vala

Nu udkommer ‘Let the Dust Fall’ – en medrivende single fra aarhusianske Kajsa Vala og hendes formidabelt velspillende orkester, som i indspilningen fanger nerven fra deres live-koncerter på bedste vis. “Let the Dust Fall” er en ubetinget hyldest til kærligheden.

”Titlen ’Let the Dust Fall’ hentyder til, at man nogen gange må bryde noget ned for at starte forfra. At kun kærlighed kan kurere den smerte, som kun kærlighed kan forårsage. At kærlighed kræver tid og plads. At når man lader støvet lægge sig, og tingene er faldet til ro,så er der plads til en ny kærlighed og et nyt perspektiv,” fortæller Kajsa Vala og fortsætter:

”I en tid hvor vi flyver af sted og altid har øjnene fremad, tror jeg, vi har godt af at trykke pause og stoppe op og mærke nuet. Og vi har i den grad behov for et fokus på kærligheden, som jo i en eller anden grad er umoderne og kliché-gjort. Der er næsten ikke plads til den i vores travle hverdag. Men der er i den grad brug for den.”

Hør den nye single her: Soundcloud: https://soundcloud.com/songcrafter-music/kajsa-vala-let-the-dust-fall/s-81aTy

Kajsa Vala har siden udgivelsen af det selvbetitlede album i sommeren 2016 turneret massivt over hele Danmark og spillet festivaler som Jelling Musik Festival og SPOT Festival. Med sit seks mand store live-band har hun opbygget et solidt ry som en fremragende live-performer, og GAFFA kvitterede med en 5-stjernet live-anmeldelse da hun spillede SPOT i maj ’17, ligesom hun i august måned vandt Fatter Eskil Prisen på 25.000 kr. Sangen Sct. Cecilia blev valgt som soundtrack til ungdomsfilmen “EN-TO-TRE-NU,” som blev vist i alle landets biografer i foråret 2016 og også åbnede døren til det unge publikum.

Den nye single følges op af endnu en band tour i foråret 2018:

08.2 Radar, Aarhus

09.2 Harders, Svendborg

10.2 Strib Vinter Festival

17.2 Sønderborghus

22.2 Huset, Aalborg

24.2 Glumsø Bio

01.3 Stubhuset, Støvring

03.3 Huset, København

08.3 Nygadehuset, Aabenraa

22.3 Dexter, Odense

24.3 Ishøj Kultur Café

 

Se mere her:

www.kajsavala.com

https://www.facebook.com/kajsavala/

For interviews, mere info osv. kontakt:

Roar Amundsen, Songcrafter Music

roar.songcraftermusic@gmail.com

tlf. 3119 9500