MALMØ i nyt samarbejde om pladeudgivelse

Det Aarhus-baserede band MALMØ, med sanger og sangskriver Maria Malmø i front, skriver kontrakt med pladeselskabet Songcrafter Music og PR-manager Rikke Andersen. Et samarbejde omkring pladerelease til efteråret og efterfølgende tour er dermed skudt i gang.

Der er store forventninger til det kommende MALMØ-album, der udgives af Songcrafter den 1. september 2017. 27-årige Maria Malmø har tidligere udgivet debut-EP’en “Time & Tide Waits For No Man” i 2015. Nu har hun samlet bandet MALMØ, og der arbejdes hårdt i studiet på Lydhavnen i Aarhus for at få det sidste materiale klar til udgivelsen.

Maria Malmø er blevet sammenlignet med både Björk, Eivør og Annisette, men MALMØ har som band deres egen identitet og musikalske univers med en på én gang drømmende og naturvidenskabelig tilgang til musikken og kunsten.

Pladen udgives af pladeselskabet Songcrafter Music, mens Mayday Music kommer til at stå for koncertbookingen. Ifølge Roar Amundsen, den ene af de to folk bag Songcrafter, er MALMØ en oplagt artist at føje til selskabets liste af dygtige sangskrivere, som bl.a. tæller navne som Ida Wenøe, Simon Lynge, Kajsa Vala og et samarbejde med det legendariske Aarhus-orkester På Slaget 12.

Som tredje ben i den konstellation, der skal sikre MALMØs musik de bedste betingelser for en vellykket udgivelse, har MALMØ indgået samarbejde med den aarhusianske PR-manager Rikke Andersen, der blandt andet har arbejdet med PR for Katrine Stochholm og The White Dominos, og er medstifter af sangskrivercampen Aarhus Calling.

“Kemien er god”

Det er første gang de tre parter skal arbejde sammen, og alle er begejstrede for den nye konstellation. “Her er tale om et rigtig godt match. Kemien er god, og vores kompetencer og tilgang til kunst, musik og musikbranchen supplerer hinanden virkelig godt. Vi glæder os til at få musikken ud at leve”, lyder det fra det nye hold.

Følg med på:

https://www.facebook.com/mariamalmoe/

MALMØ er:

Maria Malmø, sanger og sangskriver

Jens Mikkel Madsen på bas, stryg og kor og arrangement

Andreas Skamby på trommer

Mathias Jæger på klaver og synth

Asger Jakobsen på guitar og kor

Anders Ørbæk og Maria Malmø produktion

 

Maria Malmø udgav debut-EP’en ‘Time & Tide Waits For No Man’ i 2015

og medvirker desuden på I Think You´re Awesome’s kommende plade. Hun har modtaget andenpladsen i DPA’s komponistkonkurrence – med efterfølgende opførelse

af værket “Time & Tide..” sammen med DR Big-bandet i DR koncerthuset i januar 2015. Med

udgivelsen af ’Time & Tide Waits for No Man’ fulgte desuden en installationskoncert på Aarhus

Teater. Maria Malmø spillede også på Nordiske Nätter præsenteret af SPOT festival i november 2016.