Ny video til ’Jericho Road’

video-jrCS Nielsen udgiver karrierens tredje album ’Jericho Road’ på Songcrafter Music den 28. oktober – og nu er den første video klar.

”Jeriko-vejen er der, hvor vi falder og håber på hjælp fra andre.

Det er der, hvor vi kigger til siden eller hjælper, når vi ser en nødstedt på vores vej.

Det er der, hvor vi lever op til vores ansvar, og det er der, hvor vi svigter”.

Sådan siger CS Nielsen om albummets titel, ’Jericho Road,’ der også er titlen på anden skæring. Der er med andre ord slået en episk tone an, og det er da også gennemgående for CS Nielsens sangskrivning, at han arbejder i en tradition, der har det evigtgyldige som rettesnor.

I videoen til sangen har producer Kim Hyttel arbejdet på at lodde noget af den samme dybde – bl.a. med hjælp af greb fra filmmageren Fellinis værktøjskasse;

”Kim Hyttel foreslog, at vi lavede en video til titelsangen fra pladen. Jeg synes, at vi skulle tage udgangspunkt i sangens tema, som er vejen og det eller de mennesker, vi møder på vores vej. Kim byggede lidt videre på idéen og blev inspireret af et greb fra en Fellini-film, hvor mennesker dukker frem af mørket,” forklarer CS Nielsen.

Videoen er dog lavet uden det store filmset, men med de forhåndenværende midler, statister og lokaliteter, hvilket der er kommet en yderst stemningsfuld sag ud af, som understøtter sangteksten på fornemste vis.

”Vi skød videoen i og omkring Folkes Garage i Østbirk, hvor pladen er indspillet. Jesper Folke og hans familie er med, Michael Lund, Martin Frehr Sundahl, som begge medvirker på pladen, er også med, og Søren E. Jensen kiggede også forbi og fik en rolle,” siger sangeren.

Du kan se videoen her:

https://www.youtube.com/watch?v=myss7EnKVjE&feature=youtu.be