Ann-Mette Elten ude med livsbekræftende soundtrack til sommeren

Endelig er der nyt fra en af Danmarks største sangerinder, Ann-Mette Elten, der med sin helt enestående stemme har sunget sig lige ind i hjerterne på et stort og dedikeret publikum over hele landet, både som forsanger i legendariske På Slaget 12 og som soloartist.

“Ingenting gi ́ r mening uden dig” er en hyldest til livet, sommeren og letheden i tilværelsen med Ann-Mette Eltens besnærende og livsglade fortællerstemme som det naturlige midtpunkt. Det er blevet til en ligefrem og åben produktion med deltagelse af trompetist Jesper Riis i en ikke helt uvæsentlig rolle. Sangen er, som vanligt, skrevet i et samarbejde mellem komponist Niels Kirkegaard, som også har skrevet al musikken til På Slaget 12, og tekstforfatter Roar Amundsen. Hvor det på de fleste På Slaget 12 udgivelser har været Niels Kirkegaard, som har produceret, har Ann-Mette Elten denne gang, som noget helt nyt, deltaget som medproducer.

“Det er så nemt for os allesammen at fokusere på det negative, på travlheden, problemerne og de store konflikter i ind- og udland, men vi skal nogen gange bare huske at nyde livet og alle de små øjeblikke, der giver osCenergien til at klare alt det andet,” siger tekstforfatter Roar Amundsen, og fortsætter:

“Teksten er et forsøg på at prøve at beskrive letheden, lyset og alt det vidunderlige, som sommeren har at byde på, og fange den barnligt jublende fornemmelse, man kan have i kroppen, når bøgen springer ud og markerne står i fuldt flor – og alting byder sig til.”

Singlen udkommer 26. maj 2023 på Songcrafter Music


Mere info:
https://annmetteelten.dk/

Ann-Mette Elten har udgivet syv album i eget navn med fortolkninger af alt fra gamle danske sange og salmer, over kendte engelsksprogede sange til vokale perler fra detcklassiske repertoire på albummet “Adagio”, som sangerinden, med et salg på over 14.000 eksemplarer, i 2012 modtog en guldplade for.

Seneste udgivelse var julepladen “Sange Til Jul”, der udkom i 2019 og blev fejret med utallige kirkekoncerter over hele landet.