“No Words”: Ny single er et håbefuldt kald til omtanke fra MALMØ

Singlen ’No Words’/The Inevitable End, Part IV og den tilhørende artvideo udgør den fjerde af fem forudsigelser om verdens ende. Sangen er inspireret af vores stadige bevægelse væk fra det naturlige mod det kunstigt skabte.

Som mennesker er vi en del af naturen, vi kommer af den. Vi er alle grene fra det samme træ, som Maria synger på denne fjerde single fra det kommende album The Inevitable End, Part I-V.

Alligevel er ’The Inevitable End’ ikke en dommedagsplade, det er ikke ”musik til at gå til grunde til.” Den pulserer nemlig af liv – i de hviskende vokaler, i de ildevarslende beats, i de smukke harmonier. Det er et musikalsk og kunstnerisk værk i bevægelse. Et stærkt og håbefuldt kald til omtanke.

”Vi ved at vi indtager micro-plast. Vi forgifter planterne, for at få dem til at vokse hurtigere. Vi tager piller for at holde os sunde. Det kunstige bliver en del af os i takt med, at vi forkaster det naturlige. Vi har fortrængt pagten med naturen i takt med de kunstigt skabte behov, vi udvikler”, siger Maria Malmø.

Lyt til ”No Words” her:
https://song-crafter.lnk.to/NoWords4

Og se videoen lige her: 
https://www.youtube.com/watch?v=cH6miKMxMVU

Hun er sangskriveren og den unikke stemme bag bandet MALMØs drømmende univers. Hendes udgivelser og live optrædener har imponeret både herhjemme og i resten af Europa, og hun er blevet sammenlignet med Eivør, Bjørk og Agnes Obel. No Words er skrevet og indspillet sammen med Marias søster Frida, og de to giver det korte alt-pop track om vores fælles ophav, en smuk søskende-forbundet vokaldimension.

Stærkt billedskabende soundtrack

MALMØ albumdebuterede i 2017 med We Come From The Stars, som imponerede både herhjemme og i udlandet. ”Et dramaturgisk og stærkt billedskabende soundtrack til nogle af de udfordringer mennesker og natur nu engang står overfor i disse år, set med sangskriverens øjne.” (side 33), som BBC6 kaldte ”celestial sounding”.

Albummet opnåede airplay på BBC 6, BBC London, BBC Ulster, Amazing Radio, Shoreditch radio, Seattle kanalen KEXP og talrige andre regionale stationer, ligesom albummet blev playlistet på fremtrædende lister som Crack in the Road og bakket op af Spotify både i Norden og Asien.

Følg med her:

www.malmo-music.com

www.facebook.com/mariamalmoe

www.twitter.com/malmo_music

www.instagram.com/malmo_music_