Ny single: ‘I kraven, i knoglen’ fra KOM VI LØBER

“I kraven, i knoglen” er den nyeste single fra KOM VI LØBER. Singlens upbeat og feststemte rock-melodi rummer på samme tid en melankolsk sansning og en tilbageskuen til livets og ungdommens umiddelbare stunder. Et ønske om at finde tilbage til umiddelbarheden, som er svær, set fra den voksnes perspektiv.

Den nye single følger efter numre som “Flygtigt, forvirrende”, “Vi er sandet”, “Bruger ikke at danse” og “Hendes ansigt”, som er blevet spillet flittigt på bl.a. P6 Beat, og kan høres live når KOM VI LØBER tager på support tour for Katinka i marts.

Denne gang synger KOM VI LØBER om den “hjemløse længsel”, som finder sted i de blå timer – det magiske øjeblik mellem dag og nat – hvor verden går under radaren og længslen og melankolien træder frem. Det er længslen efter ungdommen, hvor man stod småfuld med den kolde flaskeøl ude foran stambaren, og hvor “alt var lidt udflydende.” “I kraven, i knoglen” er en poetisk rock-fortælling, der kaster lys på lige netop den følelse:

“Det er noget med at prøve at forbinde sig med den tid, og at genkende sig selv: At se gadehjørner, hvor man stod og røg en cigaret da man var helt ung, og pludselig at møde sig selv der, og de følelser man havde i sig mange år tilbage – og at prøve at forbinde sig med alle de sanseerfaringer, man bærer med sig gennem livet,” fortæller KOM VI LØBER.

Se den stærke video herhttps://www.youtube.com/watch?v=OCC0movfIxQ

Lyt til ‘I kraven, i knoglen’ på din streamingtjeneste herhttps://kom.lnk.to/knoglen

Mindernes sorgfulde tusmørke
Tusmørket går igen i sangen, og det er ikke kun tusmørket fra ens berusede ungdom, man længes efter. Det kan
også være da man som 7-årig hoppede rundt i gummistøvler udenfor inden mørket faldt på. Og ved at opsøge de minder har “I kraven, i knoglen” en sorgfuldhed over sig – en sorg over et farvel til ens tidligere jeg, eller en sorg over noget i tilværelsen der ikke blev, som man troede. Det en følelse og erkendelse, som KOM VI LØBER mener, mange kan spejle sig i. Voksenlivet og ansvaret, som nogle gange kommer med en pris:

“Nu er der faktisk noget, der begynder at definere mig, men det kommer med en pris. Det går sgu ikke op det skidt!” griner sangskriveren Lone Slot Nielsen, og fortæller hvordan musikken – og numre som “I kraven, i knoglen” – bliver et frirum for erkendelsen af, at ting ikke går op, og det bare er okay.

Festerne og øllene var blot ting i ens ungdom, men følelsen og stemningen af at flyde ud og være fri og umiddelbar kan man stadig finde frem – hvis man mærker godt nok efter:

“Og selvom det er minder, så er der jo nogle grundfølelser forbundet til dem, som kan give livsmod og energi. Det formålsløse er også vigtigt”, afslutter KOM VI LØBER.

Koncertdatoer (support for Katinka):
19.marts – Tapperiet, Køge
24.marts – Voxhall Aarhus
25.marts – VoxHall Aarhus
26.marts – Sønderborghus
1.april – Amager Bio.

Website: www.komviloeber.dk